Wandelen

Houd je van wandelen, ben je lid van de NKBV en woon je in of dichtbij Oost-Brabant?
Wandel dan met ons mee!
Een keer per maand maken we met een gezellige groep op zondag een mooie wandeling van zo'n 22 km. We lopen rondwandelingen of etappes van lange-afstand-wandelroutes in de regio. Asfalt proberen we uiteraard zo veel mogelijk te vermijden. Als we onderweg een leuk café tegenkomen wordt een kop koffie (of bier?) zeker niet overgeslagen. Als je vragen hebt, of een keertje mee wilt lopen, neem dan contact op met Marleen van Aartrijk.

Wandelen

Praktische informatie

De wandelingen zijn op zondag en we verzamelen rond half 10. De exacte etappes zijn elke maand terug te vinden op de kalender(links) op de regio website. Verder krijgen alle geïnteresseerden elke maand een uitnodiging via e-mail met gedetailleerde informatie. Aanmelden voor een wandeling is noodzakelijk in verband met het wachten bij het verzamelpunt tot de groep compleet is en eventueel voor vervoer (auto-planning).

Lang niet alle begin- en eindpunten van de wandelingen zijn goed bereikbaar met het OV. Mocht je zelf geen auto hebben, dan doen we ons best daar een oplossing voor te zoeken in de vorm van een lift met een van de andere wandelaars.

Iedereen die de wandelafstand aankan, is welkom om mee te wandelen, of dit nu eenmalig is of elke maand opnieuw. Niet NKBV-leden mogen een keer vrijblijvend mee komen wandelen om te kijken hoe het bevalt.

Mocht je interesse (meer) liggen bij lange wandelingen (25+ km) en (wild)kamperen, kijk dan ook eens op http://zwerftochten.nkbv.nl/