Jeugd

Wij van de jeugdcommissie zijn op zoek naar jeugdleden die net als wij van een gezellig weekend in de rotsen houden. Heb je nog nooit geklommen of juist al heel vaak? Maakt niets uit. Komend jaar hebben we weer diversen activiteiten. Voor zowel de beginner als de stoere 10C+ klimmer is er wel een uitdaging. Ben je tussen de 10 en de 18 jaar dan heb jij de perfecte leeftijd voor de JC.

Voor de wat oudere jeugd (12+) is er de mogelijkheid om met de opleiding tot zelfstandig voorklimmer te starten. Dus ook als je al langer (indoor) klimt hebben wij een uitdaging voor je. Let er wel op dat je dit tijdens de aanmelding doorgeeft.
’s Avonds na een lekker dagje klimmen, koken we samen een driegangen menu (als je meer van afwassen houdt mag je natuurlijk ook toekijken hoe anderen dat klaarmaken).

Normaal gesproken gaan we kamperen en waar mogelijk ontbreekt een gezellig kampvuurtje natuurlijk niet. Onder het genot van nootjes chips en een “fris” drankje kunnen die spannende, stoere en flink overdreven verhalen natuurlijk losbarsten. Dus geef je op en voor de nieuwsgierigen onder ons kun je altijd even hier kijken voor weekend 2.

Jeugd activiteiten

Voor alle weekenden kun jij je tot 2 weken voor het weekend opgeven. Wil je verzekert zijn van je plaatsje dan kan dat natuurlijk ook veel eerder. Dat vinden wij dan ook weer prettig want er moeten natuurlijk instructeurs geregeld worden. Op zo’n weekend breng je jezelf natuurlijk mee, een lunchpakket voor de zaterdagmiddag en mooi weer. Om het makkelijk te maken sturen wij gewoon een bagagelijst, dan hoeven je pa of ma niet zo na te denken wat ze voor je moeten inpakken.

Dit jaar zullen we ook een aantal indoor activiteiten hebben. Deze zijn deels bedoeld om kennis te maken met de deelnemers die met een van de weekenden mee gaan. Tijdens de indoor activiteit kunnen ook vast de verschillende touw technieken geleerd en geoefend worden. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan de indoor activiteiten als je (nog) niet met een van de weekend meegaat.
Aanmelden voor de jeugdweekenden en indoor activiteiten kan via de agenda aan de linkerkant van deze pagina. Daar vindt je ook uitgebreide informatie en de kosten over de weekenden. Wil je contact met ons opnemen, dan kan dat met een mail naar de jeugdcommissie.