Cursussen en opleidingen

Onze opleidingen commissie heeft veiligheid uiteraard hoog op de agenda staan. Vandaar dat de volledige naam luidt: Veiligheids- & Opleidingen Commissie, afgekort VOC. Ook dit seizoen zal de VOC weer allerlei interessante cursussen en opleidingen verzorgen voor leden van de NKBV regio Oost Brabant.

Informatie en aanmelden voor de cursussen

De cursusinfo kan gevonden bij het agenda-item zelf. Hier kunt u komen door in de linkerbalk in de agenda te klikken op de desbetreffende cursus.

Ook kunt u de cursusorganisator (namen staan vermeld bij de activiteiten) rechtstreeks benaderen. Deze zal u dan een aanmeldformulier en deelnemersverklaring toezenden. Na het volledig invullen van de formulieren en het overmaken van het cursusgeld is de aanmelding definitief. De datum van betaling is bepalend als we door grote belangstelling gedwongen worden om het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt…” te hanteren.
Voor alle cursussen en opleidingen, met uitzondering van de cursus Bergwandelen, is NKBV-lidmaatschap en een verzekering tegen bergsportongevallen verplicht. Wij kunnen u vragen het lidmaatschap- en verzekeringsbewijs te tonen.

Overzicht opleidingsstructuur

Klik op deze link om het overzicht van de opleidingsstructuur te bekijken.

Leden van de VOC

Bart Riedstra Materialen Depôt 06-44314896
Elout Korevaar Financiën  
Rogier Wassenberg Licenties, opleiding,
Beginnerscursus
06-22470985
Inge van Vilsteren Voorzitter, Kaderopleiding  06-51241326
Pieter van Leeuwen P.R. / Klimweekenden 06-13206814
Maurice Termeer TT&BR / Klimweekenden  06-15473769

 

Heeft u nog vragen, mail dan naar de VOC

Cursussen en opleidingen