Klimweek Frankrijk of Zwitserland

Klimweek Frankrijk of Zwitserland

Vindt plaats op t/m
Locatie: Ailefroide, Orpierre, Innertkirchen

Kosten

Details

Beste Klimmers,
 
Afgelopen jaar was het kommer en kwel voor wat betreft buiten klimmen. Dat willen we goed maken!
Ons idee is om een klimweek in Frankrijk (bv Ailefroide, waar tot en met de 5de graad zo'n 120 single pitch routes zijn, en zo'n 20 multipitch routes. Ben je een crack die 6 of hoger klimt, dan moet je een jaar full time klimmen om alles geklommen te hebben.).
Alternatief is Zwitserland, een stuk dichterbij, bv Innertkirchen. Daar zijn een aantal mooi toegankelijk multipitch routes. Zowel tot en met 5de graads, als moeilijker.
Vooralsnog gaan we uit van de week van za 28 augustus, tot en met 4 september.
Er wordt geen instructie gegeven. Ieder klimt zelfstandig. We kamperen in de buurt. NKBV Kosten nul, je betaalt alle kosten zelf. Uiteraard heb je klimspullen, verzekering, helm. Eventueel kunnen we NKBV touwen meenemen. NKBV Oost Brabant biedt een platform om elkaar te vinden, vervoer te regelen, elkaar te ontmoeten.

Het lijkt ons leuk om daar met een aantal mensen te klimmen, en de "schade" van afgelopen jaar in te halen!
Geef je voorkeur voor klimgebied aan in het "opmerkingen' vak. Eventueel ook een opmerking als "ik kan niet in de week van 28 aug t/m 4 sept, maar wel in de week van 4 sept t/m 12 sept).
Uiteraard is het niet verplicht om de hele week te komen. Schrijf in het opmerkingen vak van wanneer tot wanneer je wel kunt / zult komen

Tot eind Augustus!

Pieter van Leeuwen
NKBV Oost Brabant.