Sporten Overdag Commissie (SOC)

De SOC is een commissie die elke maand op donderdagen enkele sportieve activiteiten (wandelen, fietsen en klimmen) organiseert. Meestal zijn deze in de omgeving van Eindhoven. Iedereen die lid is van de NKBV kan hieraan meedoen.

Lijkt het je leuk om eens mee te doen dan kan dat. Kies de gewenste activiteit vermeld in 'de agenda' en neem even contact op met de organisator.

Afbeelding

Welkom bij de SOC NKBV Oost-Brabant

Uitgelicht

social-media

Vragen?

Als u verder nog vragen heeft dan kunt mij altijd bellen. Armando Grigoletto (voorzitter SOC) tel 040-2420195 of mail naar de SOC


Het schema voor de activiteiten is in principe:

  • Elke 2de donderdag in de maanden april t/m september is er een fietstocht van ongeveer 60 km met mogelijkheid tot afkorting(en).
  • Elke 3de donderdag (van mei t/m september) wordt er geklommen in de rotsen in België of in de Eifel. Dit is geen SOC-activiteit meer, wordt wel geco√∂rdineerd door een SOC-deelnemer en blijft voorlopig vermeld op de website.
  • Elke laatste donderdag van de maand is er een wandeling van ongeveer 20 km met mogelijkheid tot afkorten (15km).
    2x per jaar wordt een wandeling van ca. 25 km georganiseerd.

Voor een vast jaarbedrag kan je aan alle activiteiten meedoen.
De fiets- en wandeltochten worden door de deelnemers bij toerbeurt uitgezet. In de agenda is het jaarrooster te vinden en via het menu kan je direct de details van de eerstvolgende wandeling, fietstocht en klimdag bekijken.

  • Fiets- en klimcoördinator SOC: Wim Nuij, tel. 06-14485124
  • Wandelcoördinator SOC: Hans Spaargaren, tel. 0499-476993